Åh du underbara Countrymusik

Vi har USA att tacka för denna underbara musikgenre. För att titta tillbaka till grundandet av denna underbara musikgenre så får vi vända oss till den amerikanska södern. Det är många som hävdar att denna musikstil inspirerades av irländsk musik, blues och gospel är också genrer som många tror lade grunden för den magiska countrymusiken.

Beroende på vem man frågar så får man svaret att countrymusiken kom till antingen under 1920-talet, eller 40-talet då countrymusiken fick sitt rätta namn. Själva uttrycket country sägs ha blivit accepterat och börjat användas flitigt så sent som 70-talet

Tolk Stockholm

Hur det än gick till när Countrymusiken föddes så är vi oerhört lyckliga över att den gjorde det så att vi alla kan uppleva den än idag. I dagsläget så finns det många grenar av countrymusiken, och de har tillkommit allt eftersom människor gör sina egna tolkningar av musikgenren.  Vi har bland annat country som blandats med rock, pop och blues.

Du kan t.ex. alltid lita på att Tolk Stockholm ser till att översätta allt korrekt, så att varken du eller dina kontakter ska behöva oroa sig för missförstånd.

Countrymusiken har kommit för att stanna och vi fullkomligt älskar att dansa och sjunga natten lång tills våra kroppar inte orkar med mer. Glädjen och gemenskapen som countrymusiken förser omgivningen med är obeskrivlig och vi vet inte hur vi hade klarat oss utan den. Ett stort tack till den amerikanska södern för denna underbara gåva i form av magisk musik.